Tuesday, February 16, 2010

Bulan Februari 2010

Salam

Sekarang dah 16hb Februari 2010. Masa begitu cepat berlalu. Umur aku dah melebih 46 tahun mulai 1 Feb 2010 hari tu. Sekarang bertugas di UiTM Machang, ianya membawa satu cabaran baru dalam dunia kerjaya aku. Bertugsas tak susah mana pun, maybe jarak perjalanan 500km dengan famili ada sedikit nostalgia tapi bukan merupakan satu masalah yang begitu besar hingga membolehkan kepala menjadi bengong. Dalam hidup ni, sedia kena ada adjustment and improvement. Allah beri kita akal untuk memikir dan menyelesaikan masalah, so gunakan ia sebaik mungkin.

1 comment:

Sky Before Pinky said...

YE..encik..setiap yg berlaku ada hikmahnye.. berjauhan ngan family..tak bermakna susah nak contact..kan..teknologi kan dah canggih..hehe..